Liggen er wat dingen op de plank?

Soms blijven ze gewoon liggen, omdat je er tegenop ziet. Of omdat je simpelweg niet weet waar je moet beginnen. Welke tools heb je überhaupt nodig...

...hoe koppel je ze aan elkaar?
...hoe gebruik je ze vervolgens?
...wat gaat dat allemaal kosten?

Snap ik. Er is zoveel en er kan van alles. Maar zonde toch, als jouw volgende project daardoor blijft liggen?

Ik ben blij dat je me hebt gevonden, want ik ga je helpen. Ik heb vaker met dit bijltje gehakt.

Hoe kun je je strippenkaart inzetten?

Een strippenkaart is vooral handig als jij niet structureel hulp nodig hebt, maar wel regelmatig een vraag of verzoek hebt. 

Fijne sparringpartner


Mijn samenwerking met Agnes was bijzonder prettig. Ze communiceert fijn en helder. Ben je iets vergeten? Krijg je een vriendelijke reminder van haar. Kom je ergens niet uit, dan denkt ze met liefde mee of ze helpt je direct uit de brand.

Agnes heeft ontzettend veel kennis van procesoptimalisatie en daarnaast ook de kennis hoe het technisch in elkaar moet steken. Deze combinatie maakt haar veelzijdig en multi-inzetbaar.

Agnes is ook een fijne sparringpartner, door haar ervaring en scherpe blik, ga je altijd naar huis met nieuwe inzichten of plannen. Ik ben super blij en dankbaar dat ik met Agnes heb mogen werken en van haar heb mogen leren! 🙏🙏🙏

Werkwijze

Kennismakingsgesprek. Kennen wij elkaar nog niet? Dan starten we met een gesprek. Plan hier een half uur in mijn online agenda. We bespreken jouw wensen en verwachtingen, ik laat weten of ik je kan helpen en hoeveel tijd ik daarvoor nodig verwacht te hebben.

Onboarding. Vinden we elkaar leuk? Dan gaan we verder. Je ontvangt van mij een digitaal pakketje met een opdrachtbevestiging en toegang tot een formulier waarmee je verzoeken in kunt dienen. Hieronder kun je vast een strippenkaart aanschaffen, maar die link is straks ook te vinden op jouw dashboard.

Aan de slag! Jij stuurt een ticket in. Ik neem een half uur de tijd om het op te lossen of te bepalen hoeveel tijd het gaat kosten. Dat koppel ik aan je terug en na jouw akkoord ga ik aan de slag. Klopt mijn tijdsinschatting niet, dan laat ik je dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Het prijskaartje

Met een strippenkaart koop je vooraf een aantal uren in. Die uren zijn een jaar geldig vanaf het moment van aanschaf. De strippen zijn alleen te koop via onderstaande link. Elk verzoek dat je instuurt, wordt per minuut bijgehouden en afgetrokken van je strippenkaart. Na elke mutatie wordt jouw dashboard bijgewerkt met de nieuwe status van je strippenkaart. 

Je kunt tot maximaal 10 strippen per keer aanschaffen. Hoe meer je aanschaft, hoe meer korting je krijgt op mijn uurtarief van € 70,- (excl. btw).