Dit vinden anderen

Mijn favoriete pagina en handig voor jou, hoor je het eens van een ander 😉

Ik ervaar direct lucht

Als kleine onderneming in de psychosociale gezondheidszorg, heb ik veel interesse in dat gebied. Op het gebied van processen, financiën en administratie ben ik minder geïnteresseerd en liep ik veel vast als ZZP'er.

Agnes heeft me op een duidelijke en vriendelijke manier vragen gesteld en informatie gegeven, waardoor ik woorden vond voor 'het vastlopen' en mijn hulpvragen heel concreet zijn gemaakt. Na het concreet formuleren van mijn uitdagingen, is Agnes meteen aan de slag gegaan en heeft tijdens het adviseren meteen veel kleine verbeteringen aangedragen en doorgevoerd, waardoor ik direct veel lucht ervaar, duidelijkheid heb en daardoor nog meer plezier in mijn werk krijg.

Het is de investering dubbel en dwars waard. En daarnaast is Agnes echt een expert en ontzettend prettig in de omgang. Agnes: bedankt en tot gauw!

Neemt de regie

Agnes is een enthousiaste en betrouwbare samenwerkingspartner. Zij maakt zich de organisatie en taken snel eigen. Zij doorziet de uitdagingen en verbetermogelijkheden van de organisatie, komt met werkbare oplossingen en gaat daar vervolgens voortvarend mee aan de slag. Ook zijn haar systeemtechnische kennis, organisatorisch vermogen en snelheid van handelen kenmerkend.

Zij is multi inzetbaar! Een greep uit de werkzaamheden die zij heeft gedaan: een review en aanpassing van het versiebeheer van werkinstructies volgens iso-normering, het creëren van inzicht in energiekosten van verschillende locaties, organiseren van een personeelsfeest, het opzetten van een social media beleid, het doorvoeren van website aanpassingen, de overgang naar een andere provider met telefonie, internet en licenties begeleiden, tot het opzetten van een migratie project.

Al deze projecten doet zij volledig zelfstandig en je hebt er geen omkijken naar. Zij neemt de regie en klopt aan wanneer je input nodig is.

Onze gezamenlijke opdracht is nu afgerond maar ik weet zeker dat onze paden zich weer zullen kruisen. Ik werk met veel plezier met Agnes samen en beveel haar van harte aan.

Fijne sparringspartner

Mijn samenwerking met Agnes was bijzonder prettig. Ze communiceert fijn en helder. Ben je iets vergeten? Krijg je een vriendelijke reminder van haar. Kom je ergens niet uit, dan denkt ze met liefde mee of ze helpt je direct uit de brand.

Agnes heeft ontzettend veel kennis van procesoptimalisatie en daarnaast ook de kennis hoe het technisch in elkaar moet steken. Deze combinatie maakt haar veelzijdig en multi-inzetbaar.

Agnes is ook een fijne sparringpartner, door haar ervaring en scherpe blik, ga je altijd naar huis met nieuwe inzichten of plannen. Ik ben super blij en dankbaar dat ik met Agnes heb mogen werken en van haar heb mogen leren! 🙏🙏🙏

Multifunctioneel inzetbaar

Agnes is met haar kennis en ervaring zeer multifunctioneel (inzetbaar). Je kunt nagenoeg alle werkzaamheden aan haar toevertrouwen.

Of het nu gaat over het bouwen van een website, teksten schrijven of controleren, systeembeheer of het ontwerpen van kaften, ze doet het met verve.

Ze komt haar afspraken na, denkt goed mee, toont initiatief en heeft oog voor detail. Wat ik ook als positief ervaar is dat Agnes veelal buiten reguliere werktijden beschikbaar/bereikbaar is.

Binnen no-time opgelost

Agnes heeft me super goed geholpen met het ontwerpen van mijn e-book. Dit scheelde mij ontzettend veel tijd & werk, waardoor ik me volledig kon focussen op het schrijven van het boek.

Daarnaast heeft ze me uit de brand geholpen met m’n website. Ik kreeg de verkooppagina steeds maar niet op orde. Binnen no-time had ze het probleem opgelost.

Geraffineerd inzicht

Met Agnes samenwerken is een feest! Naast dat ze met geraffineerd inzicht in processen de workflow weet te vergemakkelijken beschikt zij over een ijzersterk geheugen en een briljant gevoel voor humor.

Met haar doorzettingsvermogen, geduld en inspirerende werkhouding weet zij ook anderen tot een efficiëntere manier van werken te brengen. Bovenal weet Agnes elke situatie, hoe netelig ook, een oplossingsgerichte houding te bewaren!

Snel & duidelijk

Klantgericht en nauwkeurig, dat zijn twee woorden die in mij opkomen als ik Agnes van Studio Veltboei zou omschrijven. Agnes heeft in WordPress enkele wijzigingen doorgevoerd voor de website van het scriptiebegeleidingsbureau dat ik met twee anderen heb.

Ze werkte snel, communiceerde duidelijk over de voortgang en is prettig in de omgang. Als je aanpassingen wilt doorvoeren in WordPress, zou ik haar zeker aanraden!

Moniek
Eigenaar scriptiebegeleidingsbureau

Krijgt alles voor elkaar

Agnes is een persoon die alles voor elkaar krijgt, bedreven in vertaalwerk. Door haar brede kennis vertrouw ik haar mijn vertaalwerk met een goed gevoel toe. Agnes is duidelijk in haar communicatie en stipt met opleveringen.

Als je de kans hebt om haar in te huren, dan zou ik deze zeker nemen.

What would Agnes do?

‘What would Agnes do’? Deze vraag stel ik mijzelf regelmatig, met een knipoog, wanneer ik in een complex vraagstuk verwikkeld ben waarbij een oplossing niet voor de hand ligt. Agnes heeft vanuit een sterk analytisch inzicht het vermogen om in dergelijke situaties het hoofd koel te houden, de juiste vragen te stellen en koers te bepalen.

Mijn werkdag is altijd een stukje leuker als ik met Agnes heb kunnen sparren (of een gewoon een bakje koffie heb kunnen drinken).

Plezierig en snel

Agnes (Studio Veltboei) heeft Possible B.V. geholpen met een aantal veranderingen en aanpassingen voor onze website. Agnes is betrokken, daadkrachtig, meedenkend en proactief. Daarnaast is de communicatie plezierig en snel.

Kortom, ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.

Erg prettig!

Agnes heb ik ervaren als betrouwbaar en proactief. Ze overziet het proces goed en bij (complexe) vraagstukken denkt ze vooral in mogelijkheden. Erg prettig! Ze kan een goede vertaalslag maken van het proces naar individuele medewerker. Het lijkt me mooi als onze wegen in de toekomst nog een keer kruisen!